Siapa sini bersalin bulan 11 nie..

Saya jangka bersalin 8.11 nie tapi belom pasti lgi bila bersalin..kdng ada sesetengah orang awal bersalin,ada orang lambat terlepas pada tarikh..MCM saya ank pertama hari tu 23.11.2018,tapi bersalin 13.11.2018,anak no dua ni tak thu lagi bila bersalin tarikh doktr ckp tngok dlm scan 8.11.2022.

18 Balas

Due saya 4/11. Tapi Anak first 35w da nak keluar sgt. Masalah kesihatan semua xda. Sekarang tgh risau yg ke2 ni. Bila la Dia nak keluar. Takut surprise lagi 😂 mental tak berapa nk ready ni