Siapa sini bersalin bulan 11 nie..

Saya jangka bersalin 8.11 nie tapi belom pasti lgi bila bersalin..kdng ada sesetengah orang awal bersalin,ada orang lambat terlepas pada tarikh..MCM saya ank pertama hari tu 23.11.2018,tapi bersalin 13.11.2018,anak no dua ni tak thu lagi bila bersalin tarikh doktr ckp tngok dlm scan 8.11.2022.

18 Balas

Sye pon bulan 11...14/11 anak first..xtahu nk byng contraction mcm sengugut tu mcm mna sbb sye xsenggut kalau bln just lenguh2 pinggang aje utk firstday period..semoga semua yg bakal melahirkan dipermudahkan segla urusan selamat sihat sejahtera ibu dan anak.Amiiin

2y ago

sakit segugut tu rasa nya mcm nk kita period..awk pernah tak period campur segugut MCM tu lah rasa nya sakit..tapi rasa nk segugut proses bersalin ni g kuat, yang teramat sakit dari segugut period..🙂 semoga kita semua dipermudahkan urusan dan slmat melahirkan..❤️😊