Siapa sini bersalin bulan 11 nie..

Saya jangka bersalin 8.11 nie tapi belom pasti lgi bila bersalin..kdng ada sesetengah orang awal bersalin,ada orang lambat terlepas pada tarikh..MCM saya ank pertama hari tu 23.11.2018,tapi bersalin 13.11.2018,anak no dua ni tak thu lagi bila bersalin tarikh doktr ckp tngok dlm scan 8.11.2022.

18 Balas

sy anak pertama bersalin awal . 33week dah bersalin . sekarang anak ke 2 dah 32week . takut jugak bersalin awal sebab pernah ada sejarah bersalin awal , dan sekarang anak ke2 sangkut GDM on diet 🥹 lagi laa takut . Mintak2 la sy bersalin normal jugak macam anak first 🥹 Aamin

2y ago

sy masuk wad subuh , jam 9 pagi dah bersalin . petang sy dah keluar . anak saya kena tahan 3 hari . lepas tu dah keluar .