line pudar

Saya ingin bertanya, kalau ade 2 line mcm ni kirenya dah ade isi ke ? Sebab line satu lagitu mcm tak terang sangat

line pudar
52 Balas

Tahniah sis, waktu saya anak sulung dlu pun bila test line xberapa terang. Bila g test kt klinik, doktor kata dh ada sama tu sebab kandungan tu baru lg sis.

Sy pun mcm tu yg satu terang yg kedua tu tk perapa terang tpi bnyk orng kata sy tk hamil tpi sy yakin snggt sy hamil las2 Hamil juga hihihi alhamdulillah

ikot kn ade asal double line.. cuba la jaga.. jgn aktif sgt.. nnti lepas 3 4 minggu try scan.. 💕

Mcm sye . Slightly .. kire positif la tuh . Tp utk lbh kpastian . Jmpe doc n check utk scan

Ada isi dh tu ..sblm nie sye mcm tu ..dlm 2 minggu cek blk line tu mkin trng

sy hri tu cek mcm tu jg ..tp sy prgi klnik lgi untuk cek ..mmg hamil thniah sis

4y ago

Terima kasih 😊 tahniah jugak untuk sis

Da terang sngat da tu sis, ade yg sye tgok lagi kabur. By the way, tahniah 🤗

Asal naik double tu kira ade wlpon pekat atau tidak.. Tu jerrr

4y ago

Ouh yeke , maklum la baru first time gune pregnancy test ni 😅

Orng kata klau belum terang kedua nya memng tk hamil

InshaAllah ada tu.. Cuba test balik next week ke..