berat badan tk naik

Saya hamil nk masuk 5 bulan.tpi berat badam saya tk naik dari awal hingga nk masuk 5 bulan berat saya 82 kg..knp ye..

11 Balas

sama.. mendatar je.. nurse kata klau next checkup xnaik jgk kne amek darah. tkut ad thyrod katanya. entahlah..hrap2 nye taklah.. mkn byk2 pon berat xnaik. pelik sgguh.. pdhal lgsung xde alahan atau muntah2.. huhu..

4y ago

tulah saya dh ambil darah .tkde tyroid..masa buat buku pink ni kandungan saya dh 6 bulan baru naik 83 tu pun doktor kata saya jaga mkn...sedang kan sume mkn saya mkn...