pendapat

Ade tk mom kat sini berat badan die masih menten dri bujang dh ade anak .. mcm sye bujang berat bdn 38 kg saja .. hahaa smpai sye ade anak sorang berat masih same .. then mcm mne nk menaekan berat bdn ye selaen mkn ..

4 Balas

sy ms mula kawen 37kg tinggi 163cm.ank 2 dah sekarang berat baru 43kg..huhu..mkn byk pon ssh nk naek berat bdn.

5y ago

sy ni bersyukur sngt sis..yg tak bersyukur mulut2 org tua yg suke mmbawang trmasok mil.yg penting suami always syg,tubuh bdn sihat mmpu jg rmhtangga jg ank2.tips nk kurus takde sis.klau adik sye nk diet dye minum teh hijau.lps tu mkn sikit.tu je.😀😀

Sy naik berat badan sbb makan berat waktu malam 🤣payah nak capai berat semasa remaja

5y ago

Sye nk naek kan berat bdn pon susah .. mkn bnyak mne pon tk naek gak .. klo naek pon time preggy je

mcm na nak wife maintain saiz anak dara ek

5y ago

Tolong dia dalam proses breastfeeding. Jagakan anak masa dia pam susu. Jadi trainer dia masa exercise. Sediakan rutin senaman. Jagakan anak masa dia nak exercise dan prepare nutritious food. Pastikan tidurnya cukup. Invest money in meal preping, corset or binder, trainer, supplements. Manjakan supaya x de tekanan yang lead to kegemukan. Buatlah semuanya itu sama sama. Exercise sesama. Makan pun benda sama. Biar dia x rasa keseorangan. Sama sama jdi sihat. Tunjuk kat anak cara hidup sihat. Insya Allah. Isteri nak je kurus kalau suami strongly suppory dari belakang.

Ringannya...

5y ago

Tau tkpe .. sye mkn bnyak2 pon .. tk naek2 gak