Tambah berat badan

Sy dh masuk 14minggu tapi berat makin turun☹️ ade tips tk nk naik kn berat #firstbaby #bantusharing

1 Balas

BMI awk under ke over? Kalau normal, dkt 1st trim memmg kita akan turun nerat cikit mcm sya sbab x selera n mntah. Masuk je 2nd alhamdulillah selera makan makin bertamabah nau2🤣 Naikkkk mendadakkk. Just jgn biarkan perut kosong. mkn je apa2 utk bby k.

3y ago

BMI under, sy mkn makin bnyk sbb dh tk de muntah mcm 1st rim tapi makin turun pulak