Hai mommies,semoga mommies semua sihat2 yer..

saya hamil 2nd baby skrg dh msk 8weeks..yg 1st baby gugur 3bln,2 hri lepas sy ada kuar drh sikit...terus suami bawa pegi hospital...dr scan tgk x dengaq heartbeat baby dan hanya ada kantung kosong saja...dr ckp kandungan sy utk yg kali kedua x menjadi??..Allah,hancur hati sy...dr ckp mungkin ni kerana proses persenyawaan ada slh satu sama ada ovum atau sperm yg krg aktif..dri awal lgi janin mmg x mnjadi..hanya relai jdi kantung saja..hermmmm,12/3 nih dr terpaksa buang kantung nih...sy dan suami redha atas ujian nih??...skrg sy msih lagi bleeding..tpi perut x sakit, kantung msih ada dkt dlm..minggu depan bru nak p buang..???

Hai mommies,semoga mommies semua sihat2 yer..
28 Balas

Sama kes sy...😭😭 bru gugur bulan 2 lepas..Kantung jee ade baby xmenjadik..Sedih sgt...Jg diri inshaAllah ade rezeki lain nnti..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. InsyaAllah, Semoga akan datang ada rezeki lagi sis pregnantkan baby yg sihat wal afiat. 🤲🏻

Sabar sis... Sye pun gugur bulan 1 hari tuu... Alhamdulilah skrang dah ade balik... Sabarrr jerr bnyak insyaallah ade rezeki lagi..

4y ago

Smga kandungan kita selamat smpi kelahiran.. Debar gk kan.. Sy ni sllu duk tgk utube gk perkembangan bby.. Haha.. Moga ada la rezeki kita utk tgk bby 2020.

Jaga pmknn sis somi istri sblm mrancang nak timang ank lg... Kandungan msh d peringkat awal,reda je..smga cpt Ada lg bb slps ni

Sabar ye sis. Allah sebaik baik perancang. Ada yg lebih baik Allah aturkan. Saya 3kali gugur. Setiap bulan mengharap.

Sabar ya sis. Sy pun mengalami benda yg sama mcm sis. Semoga sis dimurahkan rezeki zuriat lagi lepas ni. Amin

Allahuakbar... semoga kamu terus kuat dan digantikan kesedihanmu dgn khabar gembira secepatnya. Aamiin.

sabar ya sis sy pun 1st tak jdi ..sis try urut urutan badan dgan bidan ..insyallah smua nya jdi pulih ..

saya pun sama sis. baru lepas keguguran.. kandungan 3 bulan.. stay strong sis.. ni ujian dari Allah swt

Allah. insyaAllah. semoga puan dan suami ada rezeki lagi. jaga diri jaga kesihatan. takziah.