Hai mommies,semoga mommies semua sihat2 yer..

saya hamil 2nd baby skrg dh msk 8weeks..yg 1st baby gugur 3bln,2 hri lepas sy ada kuar drh sikit...terus suami bawa pegi hospital...dr scan tgk x dengaq heartbeat baby dan hanya ada kantung kosong saja...dr ckp kandungan sy utk yg kali kedua x menjadi??..Allah,hancur hati sy...dr ckp mungkin ni kerana proses persenyawaan ada slh satu sama ada ovum atau sperm yg krg aktif..dri awal lgi janin mmg x mnjadi..hanya relai jdi kantung saja..hermmmm,12/3 nih dr terpaksa buang kantung nih...sy dan suami redha atas ujian nih??...skrg sy msih lagi bleeding..tpi perut x sakit, kantung msih ada dkt dlm..minggu depan bru nak p buang..???

Hai mommies,semoga mommies semua sihat2 yer..
28 Balas

Sabar nyer sis.. Sy pn bru gugur 11/4..dua kli gugur jgak.. Xada rzki.. Skng dlm ptng..

bertabah ye sis... mugkin ade rezeki lain nnt... jaga diri ye... usaha lgi nnt...

Semoga dipermudahkn sis.. Kuat dan cekal kan hati sis..

smoga allah brikan rezeki yg lbih baik buat sis

Be strong whai insan yg kuat

Semoga ada rezeki baby lagi

semoga sis tabah dan cekal

Sabar ye sis..