kantung kosong...

Sy tanpa nama nk tnye...mgapa terjadi nye kantung dlm kandungan bleh kosong...smlm...sy sakit sangat kt ari2...bngn tdo sy tgk ada darah kt seluar dlm yg berbentuk 50cen...sy mmg x buat buku dlu...sbb nurse yg kt sana ckp msih awl...so sy x bt la...jadi nk scan pn x dpt...mgkin slh sy...tp bagai mna bleh terjadi ye...sy terkejut bila dgr doc ckp kantung nye kosong...mkne nye da gugur kan...mcm mne tak ada janin dlm kndungan...???

1 Balas

Mksdnya xde janin yg trhasil, cuma kantung je..5 mnggu tu awal lg la sis, ada setengah org 8minggu baru ada janin..

5y ago

Abis kne tgu ke smpi janin ada...x pyh buang dlu kantung nih