Baby besar

Saya GDM on diet control. Hari ni 36 minggu doktor scan baby 3.6kg. Terus kena book tarikh caesar masa 38mggu. Rasa down sgt sebab mmg sy jaga makan semua tapi baby tetap besar. Saya akan berpantang sendiri dgn anak2..Jadi bila caesar tu rs mcm takut sgt boleh ke berpantang sdri dgn anak2 kecik. Masih mengharapkan baby keluar sebelum tarikh caesar. Ada ibu2 experience bersalin baby besar?

2 Balas

X de tapi pernah kena caesar lah x boleh nak makan seafood takut gatal2.

Semoga allah permudahkan ya