Size Kantung GS kecil

Hi, saya first time hamil. Tracker sepatutnya dah masuk 5w1d tapi size kantung sangat kecil, hanya 3mm. Ob kata size kantung seperti 4w dan suruh datang scan hujung bulan 2. Adakah ini normal atau berisiko untuk keguguran?

Size Kantung GS kecil
16 Balas

Cek terlalu awl mmg akn dpt result bgni. Tnggu je hujung bulan 2 masa tu dah lebih kurang 8w patut kantung dan janin dah nmpk. Makan folic acid, mknan sihat dan pntau spotting or bleeding je. Klu xde bleeding smua akn baik2 je