Scan 5w4d kantung size 0.90cm

hi, nak tanya normal ke kalau scan 5w4d kantung size 0.90cm? saya ni overthinking sikit. dr suruh repeat scan lagi 2-3weeks. #bantusharing

3 Balas

as long as dktr tak kata apa2..its ok. normal klu dktr suruh repeat scan. lagi satu bila pregnant, jgn overthinking. nanti awk sndri yg sakit. enjoy sahaja ur pregnancy.

9mo ago

thank you!

sama dgn saya 5w4d. dah pergi kk ye sis? saya still belum pergi. dah boleh ke pergi kk? sebab mostly cakap 12w keatas baru gi kk

9mo ago

belum sis tp seeloknya pergi before 12weeks. dalam 7-8weeks dah boleh buat buku pink dah tu

normal je lagi pun masih terlalu awal sis ☺️ take care ya ❤️

9mo ago

yeke sis hehe kalau normal alhamdulilah la. semoga yang baik baik saja 🫶🏻