SIZE KANTUNG

Tolong bantu saya, First scan 5w6D size kantung then saya tak puas hati sebab gambar kabur sikit then lepas 4 hari saya Scan Lagi di klinik lain size Kantung 5W1D, Normal ka size tak sama setiap klinik sebab KUALITI MESIN SCAN TAK SAMA?? Ikut App harini dan Last piriod 5W5D TOLONG SAYA FIKIR MCM2 DAH

1 Balas

Normal je. Sebab clinic lain2 jenis machine, ada yang baru and lebih canggih. Mmg sy kalau pergi clinic berbeza pun kadang mmg berbeza due date/ukuran baby/kantung. Tapi asalkan dia tak lari jauh sangat (period regular) then okay je.

8mo ago

Terima kasih reply kt sya😓tak ada la sya risau