Ukuran scan tak sama size actual week

Hi ibu2, sy baru 5w3d, pergi scan doctor ckp, ikutkan size kantung baru 4w5d, tapi kalau ikut 1st day last period dah 5w3d. Momies, normal ke mcm ni? Stress and makan tak on time memang effect size kantung ke?

2 Balas

Hi sis saya pn sama pergi scan insin baru nie kandungan 4w5d. Spatutnya 5w5d. Jd sy ikut kiraan doc jela. Hr nie dh 5w1d. 22hb nie pergi scan semula. Normal sis rata2 ckp mungkin persenyawaan lambat. Harap begitu la semoga kandungan kita terpelihara. Aaminn

1y ago

Hi sis. Dah nampak janin ke klau 5 weeks?

Hi, Jangan stress2 okay 😊 ibu dan baby perlu nutrient cukup untuk membesar. Jangan lupa makan makan seimbang, banyakkan makanan berkhasiat. Folic acid, supplement doc bagi jgn Lupa makan tau. Folic acid sgt perlu untuk baby😊