kenapa kena minum air gula

Saya first time. Cuma nak tahu kenapa kena minum air gula? Camner nak elakkan? Seram je bila baca ttg pengalaman org huhu

1 Balas

1. Family ada history kencing manis 2. Umur lebih 25 tahun 3. Berat naik mendadak Takde seram laa. Sy dah dua kali minum sbb berat naik 2kg setiap 2weeks. Pulak dah 25 tahun. 1st minum alhamdulillah bacaan normal. Tak tahu laa 2nd ni mcm mana result. Harapnya tak sangkut laa sbb dah nak 34w 😬