Minum Air gula

Perkara pertama yg difikirkan bila prggy..TAK NAK MINUM AIR GULA🥹😅 Minum yg 2 tahun lepas punya pun sampai harini teringat lagi sampai skrg..prggy ni pulak kena 2x minum..huhu..cmnelah nak minum..seram bila fikir🧘😅

1 Balas

bertabah laaa puan 😅 tips dia kena minum masa suam pastu kalau boleh sekali teguk sekali je la..sy tak boleh teguk sekali..kena 3 kali..tu pun rs nak muntah rasa..nurse siap ckp lg jgn muntah..tahan..