Pregnant dan ada cyst besar 5cm

Saya first pregnancy, and masa scan nak confirmkan pregnancy dr scan ada cyst 5x5, and dr cakap saiz agak besar. And suggest untuk operate minggu 14-18, ada tak ibu2 yang ada pengalaman sama? Lepas tebuk perut baby terjejas ke?

1 Balas

masa anak pertama doktor ada cakap Sya ada teroid dan febroid NDA silap . leher dan perut ada ketumbuhan dan harus caesar . . 1bulan kemudian pergi Chek febroid dari 6cm turun ke 4cm lepas tu bulan depan nya Chek lagi 0 teda sudah . tinggal teroid la sampai skrg masih ada. anak pertama umur 4tahun lebih skrg mengandung anak ke 3 . . anak pertama normal. anak ke2 Caesar . semoga yg ke3 ni normal