Hi Nak Tanya

Tadi saya scan kat dr and dr confirmkan saya pregnant 5 weeks 5 day tapi yang buat saya risau ada cyst dalam tu saiz tak lebih 2mm. Dr kata nanti dia akan monitor semua tapi saya tetap risau. Cyst tu boleh membesar ke? 😥#firstbaby #1stimemom

Hi Nak Tanya
2 Balas

cyst bolee membesar n bolee mengecil..Tapi fikir positif aje ye..Moga ia mengecil..Aamiin🤲.Saya pun ad cyst kurang 2mm harap2 scan 2minggu lagi akan mengecil .

yer boleh mengecil n membesar..dulu doc bg ubat mkn dia hilang..bergantung pada jenis cyst.. banyak2 doa