Pregnant and cyst

Hi mommies semua. Nak tanya ada tak mommies dekat sini yang ada pengalaman pregnant with cyst. Baru check and scan sebab lately ni always sakit bahagian bawah perut. Pregnant baru 5 weeks but scan ada cyst. Anyone yang ada pengalaman boleh share tak something useful? Thank you! ❤️

1 Balas

first scan lepas check tau mengandung . scan doc bgtau saya ada cyst tapi dah lama dah cyst tu . then dia cakap nanti kandungan dah besar cyst ni makin lama dia akan hilang sendiri . kali kedua saya scan dah mengecil . dan sampai perot sya 12 week tak silap cyst saya dah takdak . alhamdulillah lega rasanya

12mo ago

Hi awak, boleh tahu tak cyst awak jenis apa ya? Jenis endometriosis ke ya?