klinik swasta

saya duduk tampoi jb, ade tk klinik swasta yg harga lebih murah ? ingat nk check kt klinik swasta je tk ramai kan, malas nk beresak ii ramai kt kk huhuhu, nk bukak buku pink awal sbb sebelum ni 2x gugur, 2020 gugur 2022 anak sulung dh setahun 4 bulan 2023 (bulan 8) gugur 2024 pregnant 6 week

1 Balas

cer try whatsapp klinik@ col klnik dlu sblm dtg . tnya ttg hrganya terlebih dahulu sblm pergi ke klnik tuk dptkn rawatan@buat chckup.. nnti puan pergi dkt google map search clinic near by me..dia akan listkn klnik yg brhampiran dgn tmpt puan.mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin