Bukak buku pink kt Kk atau klinik swasta

Nak tnya bukak buku pink kt kk dan swasta ada beza x? Mksud sy beza dari segi treatment..benda yg sama je klinkk swasta buat dgn kk kan? Sbb sy ingat nk bukak buka dan rawatan kt klinik swasta je..mls nk tunggu lama2 kat kk 😅 ok je kan?

1 Balas

tapi kalau ada masalah semasa hamil (contoh gdm, darah tinggi dll), klinik kerajaan lebih cakna & detail dgn pesakit dia

8mo ago

Klinik yg sy pergi tu dia ckp jika apa2..dia ada pakar..klinik dia dkt kwsan sy ni agak besar jgk la..24jam..