HELP ME !!

Saya dh msuk trimester kedua 14w 3d . Slalu org ckp msuk trimester 2 morning sickness dh x de . Knpa saya pnya x hilang lgi ? Morning sickness masih ada smpai nk gosok gigi pun susah ? nk mkn nasi pun bleh msuk sesuap je . Kena mkn benda pedas . Nasi memang x boleh masuk . Suami saya ni orang arabic . Mmg makanan harian dia roti . Org arab x mkn nasi mcm kita sebagai makanan harian . X kn baby pun x nk mkn nasi ? alahai gediknya !! Mentang2 la awk mix blood malay+arab . Nasi sesuap pun x nk terima ?mommy ni nk jgk merasa makan nasi dgn ikan sumbat ? tpi mkn sikit dh muntah ?

31 Balas

Ikut org juga.. Macam saya dah 35 minggu pun masih tak lalu mkn nasi.. Tapi bau2 makanan dah boleh terima.. Kalau makan nasi pun ikut time okay.. ada time leh masuk tiga suap je.. Ada time tak lalu langsung.. Tapi benda2 manis suka je makan.. Laju je.. Hehe

4y ago

Wah bby boy mmy sy pula mula2 scan boy sekali beranak girl hahaha