HELP ME !!

Saya dh msuk trimester kedua 14w 3d . Slalu org ckp msuk trimester 2 morning sickness dh x de . Knpa saya pnya x hilang lgi ? Morning sickness masih ada smpai nk gosok gigi pun susah ? nk mkn nasi pun bleh msuk sesuap je . Kena mkn benda pedas . Nasi memang x boleh masuk . Suami saya ni orang arabic . Mmg makanan harian dia roti . Org arab x mkn nasi mcm kita sebagai makanan harian . X kn baby pun x nk mkn nasi ? alahai gediknya !! Mentang2 la awk mix blood malay+arab . Nasi sesuap pun x nk terima ?mommy ni nk jgk merasa makan nasi dgn ikan sumbat ? tpi mkn sikit dh muntah ?

31 Balas

Depends on badan orang. Pregnancy manusia tak sama, lain². Sedangkan kalau kita pregnant 6x pon semua pregnancy kita tak sama dari yang sulung sampai yang bongsu. Awak kena hadap jela kot, macam saya kena sampai 6bulan huhu memang seksa tapi nak buat canne. Tahan jela