Beg Hospital

Saya dh masuk 32 weeks.. Dh blh standby beg Hospital letak dlm kerta ke? ? Bli2 brg rsa mcm dh ckup rsa blm jer huhuhu

12 Balas

Boleh dah tu kalo rase dah puas hati hihi.. sy plk beg baby dah standby tp xletak dlm kereta lagi.. rase mcm ade x cukop je😅😂.. byk kali duk punggah² cek😆.. bag ibu belum lagi.. rse mcm lambat je lagi.. esok bile tau keputusan doktor bila kena bersalin baru double cek balik kot.. hehe #35weeks #GDMonInsulin💉

4y ago

Sya gdm on diet hihi itula.. Rsa mcm dh lngkap rsa mcm belum.. 😂

Sy skrg 36w baru setel 😅😅😅 eh tapi susu FM baby xbeli lg... Haha susu ni confuse sikit nak beli terus or tugu baby lahir dlu sbb xde pengalaman lg lahir baby n susukan baby.. adehhhh.. kalo lepas lahir susu breast melimpah alhamdulillah.. hope mcm tu lah..

4y ago

Ooo mcm tu .. wahh terima kasih banyak mommy mommy.. nasib baik x beli lg... Ok ok hehe

Dah boleh sangat dah tu. Sy sekarang 26weeks, dah beli apa yg patut tapi belum complete semua lagi. Dah asing2kan baju baby utk bawa ke hospital. Barang2 mommy je belum asingkan lagi. Anak first, risau jugak kot terbersalin awal ke, atau apa2 jadi ke kan.

Hehehehe, seronok kan sis? sy pun 32, dh ckup brg..Tp ade sikit lg nk, sperti pempes/myk angin/set mandian.. Sy dh pack2 dh baju bby,cuma xmsuk kn dlm beg je lg.. Sis due sme dgn sy ke? bln 3? due sy 9/3

Umah sy 5minit je ngn hosp so letak kt umah je.. klau hosp jauh better la letak dlm kereta tkut kelam kabut nnti ada je tertinggal 😅 2minggu lg due.. bila la nk beranak ni 😂

4y ago

Aminnnn hihi ❤️

Bole je sis... sy pun 33 weeks da standby brg2 baby tapi masih kat rumah 😂. Brg2 sy satu pun x standby lagi 🤣.. jap kemas jap bongkar last2 dalam bakul je la

Sy esok genap 32weeks,beg hospital smua dah ready, dh sakit nanti tinggal ambik je baik bersedia dari awal sis masa tgh larat lagi😁

4y ago

Wahh dh ready sis 😁👍 minggu ni saya start packing

Sya sis nk masuk 36weeks brg baby dh sedia tp brg diri sndri blom lg..😂😂

Btl sediakan payung sblum hujan sbb nurse y sruh siapkan awl2..

Sy dah 31weeks.. blm settle lg 😜 Rasa mcm lmbt lg haha..