AWAL KEHAMILAN

Saya dh lewat 3,4 hari tapi bila chek pregnant test xd plak naik 2 line...ke awal lagi... Kalo nak chek pregnant test waktu bila? Lewat brpe minggu baru chek?

8 Balas

sy before tarikh period naik double line..mgkin setiap org hormon tk sme kot . tp sy tunggu jgk delay tarikh period dlm dua hri mcm tu try cek lg ..naik lg double line . cuba sis tunggu lg beberapa hri ..semoga ada rezeki baby untuk sis..amin.

3y ago

Amin... Nie dh lewat 4 hari... Sakit kad bawah ari...