AWAL KEHAMILAN

Saya dh lewat 3,4 hari tapi bila chek pregnant test xd plak naik 2 line...ke awal lagi... Kalo nak chek pregnant test waktu bila? Lewat brpe minggu baru chek?

8 Balas

sy before tarikh period naik double line..mgkin setiap org hormon tk sme kot . tp sy tunggu jgk delay tarikh period dlm dua hri mcm tu try cek lg ..naik lg double line . cuba sis tunggu lg beberapa hri ..semoga ada rezeki baby untuk sis..amin.

3y ago

Amin... Nie dh lewat 4 hari... Sakit kad bawah ari...

saya lwat 3 hari dh naik dua line sis tpi samar2 sikit . Lps sminggu delay period tu bru terang line tu . Lbih baik check waktu pagi time air kencing pertama lps bngun tido . #TAPACTIVEUSER #TAPACTIVEMOM

3y ago

X pasti la.. Saya jarang lewat period....

Guna clear blue digital..boleh detect seawal 4hari before period..siap keluar brape weeks kita preggy cuma harga sedikit mhal tp berbaloi

3y ago

Sy beli di farmasi rm39.50

kdg² prubhn hormon tu sis.. klau btl nak confirm sis mengndung lebih baik pergi cek d kk atau hsptl...

normally kalau lewat 3 4 hari memang dah dapat detect sis even pregnancy test murah punya..

3y ago

Saya beli kad watson je...

Better cek seminggu or 2 minggu lewat,, tp mcm sy sbln bru cek tu pun sbb tanda2 mual

3y ago

Ohh,, ade hikmahnye kot,, inshaaAllah,, sy doakan ada rezekinya nanti ya aaminnn,, anak ke brpe?

awal lagi sis..cube cek biler daa lewat semnggu...

3y ago

Insyaallah.....kene beli lagi la tempat pregnant test 2....

Paling tepat lepas 7 hari lewat..