Adakah saya hamil

Salam,hi sy dah lewat period 4hari sepatutnya 14/6 bila sy chek opk 15/6 double line than 16,17/ sya chek lagi 1 line sahaja tp 2 hari ini saya ada kua soptting darah warna coklat blh saya tahu apa adakah tanda haid or awal kehamilan

8 Balas

Opk untuk check kesuburan sis. UPT baru utk kehamilan. Sis beli ja kat farmasi Prengnancy test dan cuba test double line atau tak. Tempoh period kita sama. Saya period 10-14 jun sepatutnya tapi tak turun darah. Saya check UPT 22 Jun Alhamdulillah positif. Mana tau rezeki kita sama ☺️

Nak tau pregnant atau tak kena check upt ya sis. Bukan opk 😊 kalau spotting berlarutan sampai 24 jam atau lebih, maksudnya sis period. Implantation bleeding biasanya spotting secalit je.

Upt la bukan opk .klau saya pregnant takda apa2 sporting clear je.klau coklat2 tu tanda nk period

Sma mcm sy, due period lame lg. Tpi ada spotting coklat 2hari..Cek upt negatif xtau ape msalah

cuba awak cek upt pula . kalau da lewat 4 hari better cek upt terus sis ..

klu upt positive, lps tu jd negative, lps tu period.. mgkin chemical pregnancy..

12mo ago

maaf ya, chemical pregnancy tu macam mana ya?

cek upt ya puan..bkn opk.

cek upt