Lewat dtg period

Sy dh lewat dtg period 20hari, lewat chek, takda masa nk beli pregnancy test.. Tadi dh chek.. Negetif.. Sy tak pasti samaada sy salah buat ke mcmnr.. Tak biasa guna brand ni.. Biasa guna yg hat murah kt watsons tu je.. Ni suami beli brand lain.. Macam mana ye? Kena try chek lagi ke atau mmg betul2 takda? Tapi period tak maii lagi.. Last bulan feb..

Lewat dtg period
1 Balas

Cek upt sama je sis.. Mungkin hormon lambat.. Blh try lg sis.. Klu x naik jgk.. Try cek scan klinik terus.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. 😊

3y ago

Ohh yeke sis.. Sbb biasa guna yg titik air kencing tu.. Yg ni cara dia alirkn kencing dekat hujung tu.. Atau letak dlm bekas, celupkn dlm air kencing.. Sy buat alirkn kencing😁