Adakah saya hamil

Salam,hi dr sy dah lewat period 4hari sepatutnya 14/6 bila sy chek opk 15/6 double line than 16,17/ sya chek lagi 1 line sahaja tp 2 hari ini saya ada kua soptting darah warna coklat blh saya tahu apa adakah tanda haid or awal kehamilan #nakhamilanakkedua

2 Balas

sehari sebelum period, saya ada keluar darah coklat.. esoknya tak ada.. patutnya period.. saya buat opk jadi positif dan buat upt jadi positif.. tanda pregnant.. sekarang 5weeks4days.. 2 atau 3 hari keluar darah coklat tu tanda penempelan tapi sikit jer.. kalau keluar darah selama 5 atau 7hari lebih, sila pergi hospital.. jangan tangguh2.. selagi tak ada spotting/bleeding, insyaAllah tak ada apa2..

buat la upt. baru tahu pregnant ke tak