jus mamariam

Ade tak kat cni yg minum jus mamariam n dh selamat bersalin?..baby mmg x ade jaundice ke ataupun ade jga babynye yg kene jaundice lepas lahir?.. Atau ade tak yg minum mamariam lepas tu minum susu kambing jga?

1 Balas

Kakak sy minum jus mamariam.mmg bantu habis dari segi HB. Every month HB dia 14 ke atas. Tapi bersalin kena juga jaundis anaknya

5y ago

Tu la..cek hb mmg naik lepas 2 minggu minum hari tu..tp klu amalkn sampai bersalin baby x de jaundice kn ok..