buang/putus susu

anak sye mmg tk minum susu badan dh, dan saya dh 2 bulan lebih tak menyusu badan, susu bdn pon dh tkde tpi sye try picit nk tgk ade ke tk lgi minggu lepas lah. pastu slow" sye rsa payudara mcm panas dri dalam. rsa mcm mungkin susu tu diproses balik. itu mmg tnda susu akan stop atau sye patut tk picit dan biarkan je ? takkan jdi kanser payudara ke?

3 Balas

Takde kaitanlah..😅 kalau dh takde, takdelah. Slowly akan takde terus. Kalau susu ada balik pn ambil masa tu pn kalau baby menyusu balik, bkn sbb picit2

10mo ago

betul cakap mommy ni

Kaau kamser akan keras rasa berketul sis. Nk kepastian, jumpa pakar sakit puan ye

takde kaitan