38 weeks 4 days

Saya dh 38 mggu 4 hari. Contraction dah makin kerap. Malam td dh start rasa sakit kuat, sakit pinggang tapi takut nk ke hospital. Trauma lagi dgn first delivery kena seluk, kne gunting, kne jahit. Macam mana nk prepare mental utk ke hospital?

14 Balas

Fikirkan yang indah2 saja 😊. Kesakitan akan berlalu. Bayang kan yang happy je. Go2 sis! Mesti boleh. 🎉

Pegi je sis, keadaan anak dlm perut tu kita taktahu. Fetal distress ke tak. Kita nak anak selamat

bila pregnant, mmg akan alami kene seluk bagai tu.. hadap saja

Xpakai ubat tahan saki ke? Epidural tu …