contraction

hii mommies. i dh masuk 38 weeks. nak tanya rasa contraction ni mcm rasa periodpain ke? sakit periodpain ni hilang datang hilang datang. tapi so far belum ada bloody show lgi. kalau sakit mcm ni nk kena pergi hospital ke? #firsttimemom #firstbaby #firstmom

2 Balas

Ank first sy xde turun tanda.. Dia sakit perut mcm period pain.. Mula2 sakit dia hilang.. Ade stu mlm tu mkin kerap sakit.. Terus g hosp, cek jln da 10cm..😆.. Tukar bju, pecah air ketuban terus teran.. Pergi je hosp sis..

7mo ago

Nasihat sy p jer hosp.. Tkut ape2 kn..

sy baru beranak 2 hari lepas. first time mama. sakit contraction tu peh xdpt nak digambarkan dgn kata2. xsama lgsung dgn sakit2 yg pnh kena. 50x sakit dr sakit period pain🥹