38 week 4 days

Hi mommy2.. Normal ke sejak kandungan masuk 38 weeks, keputihan makin banyak. Sblum ni kurang. Ni bila dh masuk 38 weeks makin banyak. Tgh tidur pun kadang keluar. Adkah tu tanda2 nk bersalin? Baby pun bila dh 38 ni asyik mengeras je. #1stbaby #mommybuntu

1 Balas

samalah sis sy pun 38 minggu 6 hari dah..dalam dua tiga hari ni perasan ada keluar lendir mcm hingus tapi tak gatal dan baby kerap mengeras..sakit kat bahagian belakang bdn, kat bawah pun ada rasa nyilu..ingatkan nak beranak dah tapi tak jugak

4y ago

sama,sy skrg 38w1d..tgh mengalami benda niiii,keputihan jdi makin pekat n byk...bby suke mngeras n sakit pinggang,nk jln pon susah dh...tunggu tanda lain blom ade pulak..takot gi hospital kang blom ade bukaan..wlau ank second tpi xtau mcm mne sakit contraction tu😅 anak first induce...