ada sesiapa penah alami x?

Saya delay period 9 day.. bile buat upt .. result positif.. soo sy target baby mgkin dlm 5 week then bile scan 2d.. xnampak ape2.. nmpk mcm dlm gambar bawah tu.. please ade sesape penah alami x?.. sy nie mgandung ke x?.. serius sy rsau.. mghrp sgt 2 tahun lbh.. baru upt positif..tlg doa kan sy

ada sesiapa penah alami x?
58 Balas

Saya mcm sis, 5week pergi scan xnampak apa2 lagi. So saya decide tunggu 8week then baru scan. Dah nampak kantung and janin. Sebenarnya, awal2 mmg tak perlu scan sebab akak menambah kerisauan ibu hamil. If upt positive, then mmg tu tanda mengandung. Scan bila dah 8week. Scan awal buat sis rasa risau and down. Tu akan effect your baby. So sis scan bila dah 8week ok? Saya dah alami mcm sis. Alhamdulillah now dah 16week. Sis take care ok? Folic asid jgn tinggal