Upt Positif Tapi Period #confuse

Nak tanya, last week sy buat upt positif tapi line kabur lg mungkin terlalu awal, then hari nie tetiba sy period, drh pulak keluar mcm biasa sy period sebelum² nie.. Anyone pnh jd cmnie x?

8 Balas

ad 2 sbb sis , kdg2 maybe persenyawaan tak menjadi , kdg2 mmg ad org yg period tp still positif pregnant , so kalau sis nak lg pasti tggu sis hbs period nt cek balik 1st urine ms subuh , if double line alhamdulillah , saya doakan yg baik2 je utk sis

5y ago

Amiin.. Terima kasih awkk

Sy upt ngtif sblm period, elok2 lpas period 5 hri cek naik double line smpai skrg.. Jd cnfius prgnt ke ape.. Klu btol prgnt alhamdulillah...

3y ago

hi sis, upt +tive slpas 5ari period? sis test masa darah dah kering ke?

Saya . Tapi sekarang alhamdulillah dah 34weeks dan baby pun doc cakap sihat dalam perut .

Sama saya.2 kali buat positif, then semalam tiba² keluar darah, jd keliru jgk pregnant ke tdak

2y ago

sama last skli sis pregnant tk

Aslmkm sis. Mcm mana perkembangan sis sekarng ttg kekeliruan tu?

Ade perempuan pregnant but period Sye dah Bnyk teman bgi thu

Sy pernah macam tu juga, doktor cakap chemical pregnancy

2y ago

chem pregnancy ni akan ada tanda2 juga tak mcm rasa loya di awal2 pregnancy?

Cuba buat upt sekali lagi