cuma nak luah sedikit perasaan harap sudi dengar.🙁

saya dari mengandung hinggalah berpantang dengan suami family jauh kat kg. suami paksa jugak berpantang dengan dia dia tak bagi balik kg sbb dia cakap dia boleh jaga anak. saya kadang ii sedih kadang kecewa dgn keputusan ni. kini anak saya dah masuk 3 bulan mana ada family or saudara mara jumpa lagi..sebb suami dan saya tak balik kg lg. suami saya bz dengan kerja sampai nak balik cuti pun susah. rindu sangat dekat family kt kg. dah laa ank pertama saya bersyukur sangat tak jadi apa ii kat saya masa berpantang aritu. suami terlampau sayangkan ank dan saya sebb tu xnk berjauhan sehari pun x bg saya berpantang dikg. bukan saya tak hargai titik peluh dan pengorbanan suami saya tapi saya cemburu lihat org lain blh berpntang dgn ibu sendiri. hmmm😌❤️

1 Balas

ptot nya suruh ibu awk dtg rumah. mntk tlg dia jaga kan. xde salah pon kan.