cara berhentikan air susu?

Saya dah tak tahan..menangis je setiap kali bagi anak bf...ada tau tak mcm mana cara bagi stop air susu tu..sebab puting sya dah berdarah dan luka??..sya terpaksa beri anak susu fm..tapi skrg susu bengkak sebab susu dah mula menghasilkan.masalah pula puting dah melecet luka berdarah..sya pump pun sama sakitnya..ada sesapa blh tolong ??

17 Balas

Allah thu tu sakit sgt...... Jmpa doc la... Atau sapu ubat.... Sy dl smpai bengkk susu tp belah kann je smpai kene opret buang susu basi sbb sy tuam pe smua... Pump tk guna.. Da sumbt...... Sy dgn ikhls aty sabr demi ank... Lps opret de susu tp kurng sgt.. Belah kiri menitis tp tk bnyk.. Sy perah pkai tgn tk smpai 1ons pun bg je ank..... Seminggu tuh kering trus.... Better akk bg je ank isap...... Atau letak kn puting palsu tk bole.. Ke sakit jgk..