cara berhentikan air susu?

Saya dah tak tahan..menangis je setiap kali bagi anak bf...ada tau tak mcm mana cara bagi stop air susu tu..sebab puting sya dah berdarah dan luka??..sya terpaksa beri anak susu fm..tapi skrg susu bengkak sebab susu dah mula menghasilkan.masalah pula puting dah melecet luka berdarah..sya pump pun sama sakitnya..ada sesapa blh tolong ??

17 Balas

saya dulu mcm tuh jgk sis setiap kli bf msti mngalir air mata sbb puting melecet n luka tapi lpas bby mnyusu sy sapu air susu dkt tmpt luka alhamdulillah luka kering..setiap kali lpas mnyusu mmg sy akn bt mcm tuh..skrg bby sy dh nk msuk 4 bln n sy still fully bf 😊 sabar ye mommy..utk permulaan jee

4y ago

Ok mom