First pregnancy

Hi, saya dah pregnant 24w6d. Tadi saya pergi tandas, and ada keluar keputihan warna coklat macam dalam gambar contoh tu. Tapi setakat ni takda sakit sakit atau apa. And baby aktif bergerak dalam perut. Ada ke yang pengalaman macam saya 🥺

First pregnancy
3 Balas

Awak.. jumpa dr terus. Pergi je hospital… kalau takde apa apa. Alhamdulilah. Kalau ada komplikasi atleast diorang boleh bertindak skrg utk selamatkan baby. Semoga dipermudahkan puan

Pergi klinik atau hospital ya. Any weird discharge is not normal.

awak ada bersama suami tak malam sblum tuh ?