Cecair coklat di awal kehamilan

Hi assalamualaikum sis semua. Saya nak tanya, kalau awal pregnant ada cecair warna macam coklat cair keluar dari vagina, tu kira normal tak ya? Saya pregnant baru 5 weeks, and kekadang ada cecair tu keluar. Tak setiap masa, kekadang je. Cecair tu pun jenis yang tak pekat, dia cair je macam keputihan biasa tapi dia warna macam coklat cair sikit. Sesiapa tahu tolong respon yaaa. Risau sebab ni first pregnancy ?

1 Balas

Normal. Klu nak lg kepastian blh pg klinik, scan tgk kandungan ok ke tak.

5y ago

Haritu ada pergi scan first time tapi belum nampak lagi. Risau juga tapi dr kata mungkin sebab awal lagi