Nak tanya , kalau dah 7month tapi keluar benda warna coklat macam baru nak datang haid tu normal ke?

Pagi tdi ada checkup untuk sample keputihan , and now keluar warna coklat tu ? First mom 🥺 risauuu

1 Balas

normal je kalau lepas masuk muncung itik tu ada keluar spotting. tapi kalau berlarutan atau keluar banyak darah, pergi klinik.

2mo ago

Sy kena masuk mulut itik hari isnin, harini jumaat masih ada warna coklat tu.. hmm risauu.. selalunya berapa lama baru nak kering ya