keputihan banyak/white discharge

hi mommies, kandungan saya dah 38w3days. saya nak tanya memang hujung2 ni akan banyak keputihan/white discharge yang keluar ke ye? tekstur macam tepung/creamy macam tu tapi color putih takda campur warna merah ke kuning ke coklat atau apa and bukan macam lendir and saya pun takda gatal atau pun sakit bahagian vagina atau apa apa just keluar gitu je keputihan. cuma saya nak tahu normal ke hujung2 ni banyak sangat keputihan, saya tak pernah alami keputihan banyak macamni and memandangkan ini first pregnancy saya tak berapa nak tahu. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstpregnancyjourney

1 Balas

sis cek up kt kk jg ke? kena maklum kt nurse/doc. kalau doc nak ambil sampel, buat je. sbb nak kena cek sama ada gbs atau tak.