14w

Hi saya dah pregnant 14w tapi suami suruh bersama. Apa patut I buat?

16 Balas

Sex sepanjang kehamilan boleh sis. Jgn ganas je. Sy dr awal preggy smpai beranak bersama suami. Cuma xkerap la, sbb xselesa. Baby akan mengeras selepas bersama. Tu yg sakit😂

Sy 14 week da start wat,alhamdulillah ok x de pape cume jgn gns2 n memg x pncut dlm..tggu da 3o lbh bru la cube pncut dlm

Boleh je. Kena google posisi yg selamat utk bersama. Saya discuss dgn suami, posisi mcmn yg selesa.

Boleh awk. Tp make sure pkai posisi yg selamat, jgn ganas2 plk ye ☺☺

5y ago

Menggiring

14w tu da msuk 2nd trim..da ok tu sis..tp jgn kuat2 sangat dah la

Bersama jelaa sis , x jadi masalah pun and x mengganggu baby pun

Blh ja sis... Pd pengalaman sy tiada mslh pn nk brsama suami...

Kasi on lah . Huhuhuu ..tpi slow2 sian baby dlm tuu 🙈😂

da boleh dah nk bersama . tp slow² je .. jgn hard core .

Boleh dah tu sis. Cuma slow and steady. Jgn ganas2