14w

Tq sis utk feedback. Tapi kalau bersama dgn suami n bila suami masuk bayi tak kan rasa ke?

14 Balas

Sex msa preggy is totally safe. Jgn rsau sis. Bayi tu dlm kantung dia sendiri. Dlm kantung tu ada air utk protect baby. Xde nye la rsa baby tercucuk2 😂 nnti bila kandungan makin besar, baru la baby akan mengeras lepas kita bsma suami. Itu yg sakit mcm senggugut.

X pon, tapi mybe kadang² lepas bersama baby akan mengeras sekejap tapi x ada apa²

xd rse ap ap sis . hnye mak dy je yg rse kejang d perot 😂

X rase pon sis.. Bby selamat je kat dlm tu

Baby takkan rasa apa2 sis...

Xpon sis hehehe...

Tidak😁

X lah😅

X..😉