Pecah air ketuban

Saya dah pecah air ketuban pkul 4.50 tadi , Kat hospital skrg , Tapi doc lambat nak cek memang mcm ni ke ? saya tgh baring2 je , On off lah sakit mengeras , Maksudnya kalau pecah ketuban dah nak melahirkan ke ? Sebab saya baru 36 week 1 hari

1 Balas

Kalau pecah tu, air bnyk keluar, samada hrini atau esk, baby akan keluar. Sbb air ketuban sgt penting.

4y ago

Sye pecah air ketuban 9.50mlm, pkul 1.26 pg esoknya baby keluar😂