Nak mengandung

Saya dah miss period hampir 10 hari tapi upt negative Sebelum ni saya demam batuk sakit kepala dah minum ubat mcm2x. pun selalu lewat datang bulan sebelum ni saya perna keguguran anak pertama skrg tgh ttc tapi pjj dgn suami susah nak cari masa subur

5 Balas

klau pjj mmg struggle nk ttc. nk xnk kena ikut skli suami klau ye mmg nak itu jelah. moga dipermudahkan urusan ye sis ❤️❤️

ia normal delay period jika kita tidAk sht sbb hormon trgnggu seketika

Saya time pjj mmg struggle ttc. Bila duduk sama terus pregnant 😅

bila badan tak sihat memang boleh buat period delay.

badam xsihat mmg akan ganggu period