Upt samar

Positif ke mcm ni atau yang jnis strip mcm ni kurang tepat? Last period 11/3 .period pertama setelah keguguran pada 18/1 . sbelom keguguran period sy xtratur. Sy ttc dah hampir 5thn .

Upt samar
3 Balas

Selalu kalau macam ni pregnancy less than 5 weeks. Hormon HCG tak cukup untuk tebalkan garisan pregnancy. Mommy boleh try lagi dalam seminggu. Tapi asalkan dah nampak garisan, tandanya dah +ve.

biasanya kalau cmni org suh repeat lagi 2hari. tapi kalau saya, awak repeat je lagi ptg atau malam ni. confirm naik pekat lagi dari ini.

Cuba try lagi dgn UPT lain