Mis period 10 hari

Hari ni cek upt tiba keluar 2 line yg samar sebelum ni cek negative saja sebelum ni saya demam batuk pergi klinik doctor suruh cek upt takut mengandung so dah cek negative doctor bagi ubat antibiotik ubat batuk dan panadol saya dah minum tak per ke sesiapa ada pengalaman yg sama saya takut la dah la saya perna jatuh lepas tu saya ada staycation perjalan jauh jalan pun bebatuan takut ada apa2x

Mis period 10 hari
2 Balas

kalau samar2 still positive. sebab awal lagi hcg reading dia rendah je. nanti lama2 pekat ☺️

Ada sikit line tu. Tahniah!